Цевкополагачи

Рационализирајте го поставувањето на цевководот и задачите за одржување со нашата опрема наменета за поставување цевки. Овие машини се дизајнирани за прецизност и ефикасност при поставување цевки со различна големина и од различен материјал. Нашите цевкополагачи се опремени со специјализирани функции и приклучоци, што ги прави идеални за безбеден транспорт и монтажа на цевки во градежни и комунални проекти. Без разлика дали работите на цевководи за вода, гас или канализација, нашата опрема за поставување цевки гарантира точност и безбедност. Истражете го нашиот асортиман на цевкополагачи и подигнете ги вашите проекти на повисоко ниво со сигурни и ефикасни перформанси.

Рационализирајте го поставувањето на цевководот и задачите за одржување со нашата опрема наменета за поставување цевки. Овие машини се дизајнирани за прецизност и ефикасност при поставување цевки со различна големина и од различен материјал. Нашите цевкополагачи се опремени со специјализирани функции и приклучоци, што ги прави идеални за безбеден транспорт и монтажа на цевки во градежни и комунални проекти. Без разлика дали работите на цевководи за вода, гас или канализација, нашата опрема за поставување цевки гарантира точност и безбедност. Истражете го нашиот асортиман на цевкополагачи и подигнете ги вашите проекти на повисоко ниво со сигурни и ефикасни перформанси.

Pipelayer

2 Резултати

БРЕНД
Модел
Земја
Година
Часови

CATERPILLAR PL83

Цевкополагачи

1

2019

САД

577.082 €

CATERPILLAR PL83

Цевкополагачи

571

2019

САД

577.082 €