#1 МАШИНИ

Циклус на бесконечни можности

Извонредно

Откријте ги нашите најнови додатоци на залиха

Пристапете до целиот каталог

Ново

CATERPILLAR D6-20

Булдожери и булдожери-гасеничари

7.296

2020

United Kingdom

217.648 €

Ново

CATERPILLAR 289D3

Повеќетеренски мини натоварувачи

676

2022

САД

70.935 €

Ново

CATERPILLAR 323F

Ровокопачи-гасеничари

6.190

2019

Шпанија

128.000 €

Ново

CATERPILLAR 299D3XE

Повеќетеренски мини натоварувачи

452

2022

САД

121.337 €

Ново

CATERPILLAR 963K

Натоварувачи-гасеничари

9.291

2018

United Kingdom

125.148 €

Ново

CATERPILLAR 289D3

Повеќетеренски мини натоварувачи

908

2021

САД

62.535 €

Ново

CATERPILLAR 303

Ровокопачи-гасеничари

199

2022

САД

39.201 €

Ново

CATERPILLAR 239D3

Повеќетеренски мини натоварувачи

151

2023

САД

42.934 €

Ново

CATERPILLAR 415F2

Натоварувачи на тркала

2.139

2019

САД

60.668 €

Ново

CATERPILLAR PC310B

Асфалтирање

-

2018

САД

6.534 €

Ново

CATERPILLAR 302.7DCR

Ровокопачи-гасеничари

2.241

2019

Италија

- €

Contact to know the price

Ново

CATERPILLAR 352F

Ровокопачи-гасеничари

6.365

2020

Италија

- €

Contact to know the price

Откријте други производи во нашиот каталог

Пристапете до целиот каталог

Понуда

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

8.200

2016

Шпанија

256.000 €

Понуда

CATERPILLAR 3412T

Бродски мотори

-

1990

Шпанија

76.000 €

Понуда

CATERPILLAR 962M

Натоварувачи на тркала

5.445

2018

Шпанија

164.500 €

Понуда

BITELLI S.P.A. SF200LE

Асфалтирање

7.296

2000

Италија

75.000 €

Понуда

CATERPILLAR 966M

Натоварувачи на тркала

6.350

2016

Шпанија

198.000 €

Понуда

CATERPILLAR 972M

Натоварувачи на тркала

9.918

2018

Шпанија

173.500 €

Понуда

CATERPILLAR 303E CR

Ровокопачи-гасеничари

2.071

2018

Шпанија

37.000 €

Нашите производи

(634)

Целата ваша опрема меѓу нашите залихи со повеќе од 450 референци

машини

(73)

Единици разгледани од нашите специјалисти

Мотори

(9407)

Комплетна залиха на резервни делови CAT® со еден клик

Резервни Делови

(39)

Дистрибуција на користена опрема ширум светот

ДИГАЊЕ

Продајте ја вашата опрема

Откупуваме секаков вид индустриски машини

Контактирајте нѐ и ние ќе ја оцениме состојбата, ќе ве контактираме што е можно поскоро за да ви дадеме правична и професионална проценка.

ПЕЧАТ ЗА КВАЛИТЕТ CYCLICA

Нашиот печат за квалитет за реконструирани машини

  • Од што се состои

  • Стандарди за квалитет

  • Персонализирани совети

  • Нашата посветеност

Печат за квалитет Cyclica

Сведоштва на клиентите

Давид Виња

Southwest Middle East L.L.C.

„Купувањето од CYCLICA ми влева доверба во добрата услуга и квалитетните совети. Неодамна побарав да купам половен генератор и ми понудија различни опции додека не ја најдоа опремата што ја барав. Одлична услуга!“

Жоао Феижао

José De Sousa Barra & Filhos Lda

„Купив половен компактор Cat CB34D. Целиот процес на купување помина одлично, продавачот ми ги објасни сите предности на оваа опрема. Машината беше испорачана во совршена состојба и работи без никакви проблеми.“

Áridos Casa S.L.

„Многу корисна страница и референца за пазарот на половни машини.“

Антонио Галего

António Galego & Filhos - Mármores, SA

„Во 2021 година купив два зглобни камиони Cat 730C, од кои едниот сè уште е во подготовка за да ни биде испорачан. Првиот ни беше испорачан со извонредна естетика и во одлична механичка состојба.“

КОНТАКТ

Како можеме да ви помогнеме?

Ако имате прашање за купување или продажба на машини или, пак, барање за понуда, контактирајте нѐ. Со задоволство ќе ви помогнеме.

Често поставувани прашања (ЧПП) - Cyclica

  • 1. Што е CYCLICA и кои видови машини може да се најдат на платформата?

  • 2. Како можам да купам машина преку Cyclica?

  • 3. Како можам да продадам машина преку Cyclica?

  • 4. Како Cyclica го гарантира квалитетот на половните машини?

  • 5. Каков е процесот на транспорт и испорака за купените машини?

  • 6. Како можам да контактирам со службата за корисници на Cyclica?

Последни вести