Upcycled machines

10552 Резултати

Категории
Поткатегорија
    View More
БРЕНД
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Понуда

CATERPILLAR 349

Ровокопачи-гасеничари

4.520

2020

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 349E

Ровокопачи-гасеничари

3.516

2020

Холандија

289.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 345GC

Ровокопачи-гасеничари

3.575

2019

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

5.282

2021

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

4.353

2020

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 330GC

Ровокопачи-гасеничари

3.666

2020

Шпанија

172.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.154

2020

Холандија

106.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.610

2020

Холандија

94.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 3412T

Бродски мотори

-

1990

Шпанија

76.000 €

Понуда

BITELLI S.P.A. SF200LE

Асфалтирање

7.354

2000

Италија

75.000 €

Понуда

CATERPILLAR 320DLIM

Ровокопачи-гасеничари

7.118

2013

Холандија

77.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Ново

CATERPILLAR 966F

Натоварувачи на тркала

1.255

2022

Португалија

280.000 €

Продаден

Ново

CATERPILLAR 336 07A

Ровокопачи-гасеничари

5.596

2020

Словенија

210.000 €