Генераторски сетови

Обезбедете непрекинато напојување со нашите сигурни генератори на електрична енергија. Овие генератори се проектирани да обезбедат постојан извор на електрична енергија, што ги прави идеални за итни ситуации, оддалечени локации и индустриски примени. Нашите генератори на електрична енергија се едноставни за употреба и се лесни за одржување, што ви обезбедува спокој во ситуации кога ви е најпотребно. Погледнете ја нашата понуда на генератори со различни капацитети и изберете ја излезната моќност што е во склад со вашите потреби. Вашите проекти ќе се одвиваат непречено, благодарение на нашата доверлива и ефикасна технологија за производство на енергија.

Обезбедете непрекинато напојување со нашите сигурни генератори на електрична енергија. Овие генератори се проектирани да обезбедат постојан извор на електрична енергија, што ги прави идеални за итни ситуации, оддалечени локации и индустриски примени. Нашите генератори на електрична енергија се едноставни за употреба и се лесни за одржување, што ви обезбедува спокој во ситуации кога ви е најпотребно. Погледнете ја нашата понуда на генератори со различни капацитети и изберете ја излезната моќност што е во склад со вашите потреби. Вашите проекти ќе се одвиваат непречено, благодарение на нашата доверлива и ефикасна технологија за производство на енергија.

БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
Година
Часови

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

-

2018

Шпанија

380.000 €

CATERPILLAR 3516B

Генераторски сетови

177

2007

Шпанија

351.000 €

CATERPILLAR 3512

Генераторски сетови

-

2011

Шпанија

278.000 €

CATERPILLAR 3512

Генераторски сетови

3.157

2006

Шпанија

215.000 €

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.378

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.971

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.217

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.534

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.407

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.957

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.586

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.155

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR C32 PGAG

Генераторски сетови

14.079

2007

Шпанија

160.000 €

CATERPILLAR C32 PGAG

Генераторски сетови

151

2011

Шпанија

156.000 €

CATERPILLAR 3508SITA

Генераторски сетови

-

2011

Шпанија

156.000 €