Машини

Истражете ја нашата широка палета на висококвалитетни машини за градежништво, земјоделство и многу повеќе. Нудиме широк избор на машини, вклучувајќи воздушни работни платформи, зглобни камиони, виљушкари, компактори и многу повеќе. Без разлика дали ви треба опрема за тешки градежни работи, уредување или земјоделство, имаме совршени решенија за да ги задоволиме вашите потреби. Нашите машини се познати по својата издржливост и перформанси, што овозможува вашите проекти да се одвиваат непречено и ефикасно. Со различни опции и достапни модели, можете да ја најдете машината што одговара на вашите специфични примени. Откријте ги најдобрите зделки и издигнете ги вашите градежни и земјоделски проекти со нашите првокласни машини.

Истражете ја нашата широка палета на висококвалитетни машини за градежништво, земјоделство и многу повеќе. Нудиме широк избор на машини, вклучувајќи воздушни работни платформи, зглобни камиони, виљушкари, компактори и многу повеќе. Без разлика дали ви треба опрема за тешки градежни работи, уредување или земјоделство, имаме совршени решенија за да ги задоволиме вашите потреби. Нашите машини се познати по својата издржливост и перформанси, што овозможува вашите проекти да се одвиваат непречено и ефикасно. Со различни опции и достапни модели, можете да ја најдете машината што одговара на вашите специфични примени. Откријте ги најдобрите зделки и издигнете ги вашите градежни и земјоделски проекти со нашите првокласни машини.

Upcycled Machinery

605 Резултати

Категории
Поткатегорија
    View More
БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Понуда

CATERPILLAR 349

Ровокопачи-гасеничари

4.520

2020

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 349E

Ровокопачи-гасеничари

3.516

2020

Холандија

289.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 345GC

Ровокопачи-гасеничари

3.575

2019

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

5.282

2021

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

4.353

2020

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 330GC

Ровокопачи-гасеничари

3.666

2020

Шпанија

172.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.154

2020

Холандија

106.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.610

2020

Холандија

94.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

BITELLI S.P.A. SF200LE

Асфалтирање

7.354

2000

Италија

75.000 €

Понуда

CATERPILLAR 320DLIM

Ровокопачи-гасеничари

7.118

2013

Холандија

77.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Ново

CATERPILLAR 730

Дампери и зглобни камиони

1.853

2021

Шпанија

337.000 €

Ново

CATERPILLAR 349D

Ровокопачи-гасеничари

8.900

2014

Шпанија

139.000 €

Ново

CATERPILLAR 950M

Натоварувачи на тркала

9.959

2018

Словенија

105.000 €