Makinerite

Eksploroni gamën tonë të gjerë të makinerive të cilësisë së lartë për ndërtim dhe bujqësi dhe më shumë. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë makinerish, duke përfshirë platformat e punës ajrore, kamionët e artikuluar, pirunët, Kompaktorë (rula)t dhe më shumë. Pavarësisht nëse keni nevojë për pajisje për ndërtime të rënda ose punë bujqësore, ne kemi zgjidhjet perfekte të makinerive për të përmbushur nevojat tuaja. Makineritë tona njihen për qëndrueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar që projektet tuaja të funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet. Me opsione dhe modele të ndryshme të disponueshme, mund të gjeni makineritë që i përshtaten aplikacioneve tuaja specifike. Zbuloni ofertat më të mira dhe kryeni projektet tuaja të ndërtimit dhe bujqësisë me makineritë tona të nivelit të lartë.

Eksploroni gamën tonë të gjerë të makinerive të cilësisë së lartë për ndërtim dhe bujqësi dhe më shumë. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë makinerish, duke përfshirë platformat e punës ajrore, kamionët e artikuluar, pirunët, Kompaktorë (rula)t dhe më shumë. Pavarësisht nëse keni nevojë për pajisje për ndërtime të rënda ose punë bujqësore, ne kemi zgjidhjet perfekte të makinerive për të përmbushur nevojat tuaja. Makineritë tona njihen për qëndrueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar që projektet tuaja të funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet. Me opsione dhe modele të ndryshme të disponueshme, mund të gjeni makineritë që i përshtaten aplikacioneve tuaja specifike. Zbuloni ofertat më të mira dhe kryeni projektet tuaja të ndërtimit dhe bujqësisë me makineritë tona të nivelit të lartë.

Upcycled Machinery

600 Results

Category Facet
Nënkategori
    View More
Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

Oferta

CATERPILLAR 349

Eskavatorë me Zinxhirë

4.520

2020

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 349E

Eskavatorë me Zinxhirë

3.516

2020

Hollandë

289.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 345GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.575

2019

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

5.282

2021

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

4.353

2020

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 330GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.666

2020

Spanje

172.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.610

2020

Hollandë

94.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.154

2020

Hollandë

106.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

7.354

2000

Itali

75.000 €

Oferta

CATERPILLAR 320DLIM

Eskavatorë me Zinxhirë

7.118

2013

Hollandë

77.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

E Re

CATERPILLAR 730

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

1.368

2022

Spanje

356.000 €

E Re

CATERPILLAR D6-20XEVP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

6.693

2020

Shtetet e Bashkuara

254.206 €

E Re

CATERPILLAR 926M

Ngarkues me rrota

2.675

2019

Shtetet e Bashkuara

166.389 €