Upcycled machines

10567 Results

Category Facet
Nënkategori
    View More
Brand
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

Oferta

CATERPILLAR 349

Eskavatorë me Zinxhirë

4.520

2020

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 349E

Eskavatorë me Zinxhirë

3.516

2020

Hollandë

289.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 345GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.575

2019

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

5.282

2021

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

4.353

2020

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 330GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.666

2020

Spanje

172.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.610

2020

Hollandë

94.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.154

2020

Hollandë

106.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 3412T

Motorët detarë

-

1990

Spanje

76.000 €

Oferta

7.354

2000

Itali

75.000 €

Oferta

CATERPILLAR 320DLIM

Eskavatorë me Zinxhirë

7.118

2013

Hollandë

77.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

E Re

CATERPILLAR 730

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

1.368

2022

Spanje

356.000 €

E Re

CATERPILLAR D6-20XEVP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

6.693

2020

Shtetet e Bashkuara

254.206 €