Дампери и зглобни камиони

Завршете ја работата со леснотија, користејќи ги нашите зглобни камиони. Овие универзални возила се дизајнирани да се справуваат со груби терени и тежок товар, што ги прави совршени за примени во градежништвото и рударството. Нашите зглобни камиони се познати по нивните теренски способности и издржливост, што гарантира дека тие работат сигурно во тешки услови. Со различни капацитети за носивост и напредни функции, можете да го најдете совршеното решение за вашите потреби за транспорт. Истражете ја нашата палета на зглобни камиони и искусете исклучителни перформанси и продуктивност во вашите проекти.

Завршете ја работата со леснотија, користејќи ги нашите зглобни камиони. Овие универзални возила се дизајнирани да се справуваат со груби терени и тежок товар, што ги прави совршени за примени во градежништвото и рударството. Нашите зглобни камиони се познати по нивните теренски способности и издржливост, што гарантира дека тие работат сигурно во тешки услови. Со различни капацитети за носивост и напредни функции, можете да го најдете совршеното решение за вашите потреби за транспорт. Истражете ја нашата палета на зглобни камиони и искусете исклучителни перформанси и продуктивност во вашите проекти.

БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Ново

CATERPILLAR 730

Дампери и зглобни камиони

1.368

2022

Шпанија

356.000 €

CATERPILLAR 745-04A

Дампери и зглобни камиони

12.175

2018

Канада

573.443 €

KOMATSU HM400-2

Дампери и зглобни камиони

4.125

2022

Шпанија

378.000 €

CATERPILLAR 730TG

Дампери и зглобни камиони

3.702

2020

САД

369.754 €

CATERPILLAR 74504

Дампери и зглобни камиони

5.063

2019

САД

342.023 €

CATERPILLAR 730

Дампери и зглобни камиони

1.853

2021

Шпанија

337.000 €

CATERPILLAR 74504

Дампери и зглобни камиони

5.414

2020

САД

328.157 €

CATERPILLAR 745

Дампери и зглобни камиони

8.930

2018

Шпанија

328.000 €

CATERPILLAR 745

Дампери и зглобни камиони

7.473

2018

Шпанија

328.000 €

CATERPILLAR 730TG

Дампери и зглобни камиони

3.933

2020

САД

323.535 €

CATERPILLAR 74504

Дампери и зглобни камиони

6.371

2019

САД

300.425 €

CATERPILLAR 745

Дампери и зглобни камиони

9.191

2018

Шпанија

299.000 €

CATERPILLAR 745

Дампери и зглобни камиони

8.482

2017

Шпанија

289.000 €

CATERPILLAR 730

Дампери и зглобни камиони

3.850

2021

Португалија

240.000 €

CATERPILLAR 730C

Дампери и зглобни камиони

6.346

2017

Шпанија

233.500 €