Dumpera dhe kamionë të artikuluar

Kryeni punën me lehtësi duke përdorur kamionët tanë të artikuluar. Këto automjete të gjithanshme janë krijuar për të përballuar terrene të ashpra dhe ngarkesa të rënda, duke i bërë ato të përsosura për aplikime ndërtimi dhe minierash. Kamionët tanë të artikuluar janë të njohur për aftësitë e tyre jashtë rrugës dhe qëndrueshmërinë, duke siguruar që ata të performojnë me besueshmëri në kushte sfiduese. Me kapacitete të ndryshme ngarkese dhe veçori të avancuara, ju mund të gjeni zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja të transportit. Eksploroni gamën tonë të kamionëve të artikuluar dhe përjetoni performancë dhe produktivitet të jashtëzakonshëm në projektet tuaja.

Kryeni punën me lehtësi duke përdorur kamionët tanë të artikuluar. Këto automjete të gjithanshme janë krijuar për të përballuar terrene të ashpra dhe ngarkesa të rënda, duke i bërë ato të përsosura për aplikime ndërtimi dhe minierash. Kamionët tanë të artikuluar janë të njohur për aftësitë e tyre jashtë rrugës dhe qëndrueshmërinë, duke siguruar që ata të performojnë me besueshmëri në kushte sfiduese. Me kapacitete të ndryshme ngarkese dhe veçori të avancuara, ju mund të gjeni zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja të transportit. Eksploroni gamën tonë të kamionëve të artikuluar dhe përjetoni performancë dhe produktivitet të jashtëzakonshëm në projektet tuaja.

33 Results

Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

E Re

CATERPILLAR 730

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

1.853

2021

Spanje

337.000 €

CATERPILLAR 745-04A

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

12.175

2018

Kanada

573.134 €

KOMATSU HM400-2

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

4.125

2022

Spanje

378.000 €

CATERPILLAR 730TG

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

3.702

2020

Shtetet e Bashkuara

368.902 €

CATERPILLAR 74504

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

5.063

2019

Shtetet e Bashkuara

341.234 €

CATERPILLAR 745

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

8.930

2018

Spanje

328.000 €

CATERPILLAR 745

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

7.473

2018

Spanje

328.000 €

CATERPILLAR 74504

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

5.414

2020

Shtetet e Bashkuara

327.400 €

CATERPILLAR 730TG

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

3.933

2020

Shtetet e Bashkuara

322.789 €

CATERPILLAR 74504

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

6.371

2019

Shtetet e Bashkuara

299.733 €

CATERPILLAR 745

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

9.191

2018

Spanje

299.000 €

CATERPILLAR 745

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

8.482

2017

Spanje

289.000 €

I shitur

CATERPILLAR 730

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

6.773

2018

Itali

269.000 €

CATERPILLAR 730

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

3.850

2021

Portugali

240.000 €

CATERPILLAR 730C

Dumpera dhe kamionë të artikuluar

6.346

2017

Spanje

233.500 €