Дробилки

Здробете и обработувајте материјали ефикасно со нашите висококвалитетни дробилки. Нашата опрема за дробење е дизајнирана за различни примени, вклучувајќи рециклирање, рударство и градежништво. Нудиме асортиман на дробилки, од челусни дробилки до ударни дробилки и конусни дробилки, секоја проектирана за специфични задачи за дробење. Нашите дробилки се познати по нивната сигурност и перформанси, обезбедувајќи постојани резултати во намалување на материјалот. Истражете ја нашата понуда на дробилки и искусете ја моќта и ефикасноста што ги носат нашите дробилки во вашите проекти.

Здробете и обработувајте материјали ефикасно со нашите висококвалитетни дробилки. Нашата опрема за дробење е дизајнирана за различни примени, вклучувајќи рециклирање, рударство и градежништво. Нудиме асортиман на дробилки, од челусни дробилки до ударни дробилки и конусни дробилки, секоја проектирана за специфични задачи за дробење. Нашите дробилки се познати по нивната сигурност и перформанси, обезбедувајќи постојани резултати во намалување на материјалот. Истражете ја нашата понуда на дробилки и искусете ја моќта и ефикасноста што ги носат нашите дробилки во вашите проекти.

БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
Година
Часови

3.749

2017

Италија

417.000 €

7.603

2018

Италија

355.000 €

410

2021

Шпанија

344.500 €

MCCLOSKEY I44R

Дробилки

2.746

2017

Италија

340.000 €

6.495

2017

Италија

335.000 €

3.453

2015

Шпанија

185.000 €

Продаден

1.121

2016

Италија

175.000 €

2.067

2015

Шпанија

170.000 €

OTHER MS19D

Дробилки

1.410

2010

Италија

135.000 €

OTHER MS15Z

Дробилки

20.567

2010

Италија

105.000 €

OTHER 11/2004

Дробилки

2.067

2004

Италија

42.000 €

DOPPSTADT AK300

Дробилки

6.062

1997

Италија

- €

Contact to know the price

VERMEER HG4000

Дробилки

5.367

2013

Италија

- €

Contact to know the price