Thërrmuesit

Thërrmoni dhe përpunoni materialet me efikasitet me Thërrmuesit (frantojat) tanë të cilësisë së lartë. Pajisjet tona thërrmuese janë të dizajnuara për një sërë aplikimesh, duke përfshirë riciklimin, minierat dhe ndërtimin. Ne ofrojmë një sërë thërrmuesish, nga grimcuesit me nofulla deri te grimcuesit kon, secila e projektuar për detyra specifike thërrmuese. Thërrmuesit (frantojat) tanë janë të njohur për besueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar rezultate të qëndrueshme në reduktimin e materialit. Eksploroni përzgjedhjen tonë të Thërrmuesit (frantojës) dhe përjetoni fuqinë dhe efikasitetin që Thërrmuesit (frantojat) tanë sjellin në projektet tuaja.

Thërrmoni dhe përpunoni materialet me efikasitet me Thërrmuesit (frantojat) tanë të cilësisë së lartë. Pajisjet tona thërrmuese janë të dizajnuara për një sërë aplikimesh, duke përfshirë riciklimin, minierat dhe ndërtimin. Ne ofrojmë një sërë thërrmuesish, nga grimcuesit me nofulla deri te grimcuesit kon, secila e projektuar për detyra specifike thërrmuese. Thërrmuesit (frantojat) tanë janë të njohur për besueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar rezultate të qëndrueshme në reduktimin e materialit. Eksploroni përzgjedhjen tonë të Thërrmuesit (frantojës) dhe përjetoni fuqinë dhe efikasitetin që Thërrmuesit (frantojat) tanë sjellin në projektet tuaja.

13 Results

Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
Viti
Orët

E Re

1.121

2016

Itali

175.000 €

3.749

2017

Itali

417.000 €

7.603

2018

Itali

355.000 €

I shitur

410

2021

Spanje

344.500 €

MCCLOSKEY I44R

Thërrmuesit

2.746

2017

Itali

340.000 €

6.495

2017

Itali

335.000 €

3.453

2015

Spanje

185.000 €

2.067

2015

Spanje

170.000 €

OTHER MS19D

Thërrmuesit

1.410

2010

Itali

135.000 €

OTHER MS15Z

Thërrmuesit

20.567

2010

Itali

105.000 €

OTHER 11/2004

Thërrmuesit

2.067

2004

Itali

42.000 €

DOPPSTADT AK300

Thërrmuesit

6.062

1997

Itali

- €

Contact to know the price

VERMEER HG4000

Thërrmuesit

5.367

2013

Itali

- €

Contact to know the price