Компактори

Постигнете оптимално набивање во вашите градежни проекти со нашите компактори со високи перформанси. Нашата опрема за тампонирање вклучува вибрациски валјаци, плочи за набивање и компактори за земја кои се дизајнирани за ефикасно набивање на различни материјали. Од земја и асфалт до чакал и бетон, нашите компактори даваат сигурни резултати. Со карактеристики погодни за корисникот и исклучителна издржливост, нашите компактори ја подобруваат вашата продуктивност истовремено обезбедувајќи квалитетни резултати. Истражете ја нашата палета на компактори и трансформирајте ги вашите градежни проекти со супериорната ефикасност на компактирањето.

Постигнете оптимално набивање во вашите градежни проекти со нашите компактори со високи перформанси. Нашата опрема за тампонирање вклучува вибрациски валјаци, плочи за набивање и компактори за земја кои се дизајнирани за ефикасно набивање на различни материјали. Од земја и асфалт до чакал и бетон, нашите компактори даваат сигурни резултати. Со карактеристики погодни за корисникот и исклучителна издржливост, нашите компактори ја подобруваат вашата продуктивност истовремено обезбедувајќи квалитетни резултати. Истражете ја нашата палета на компактори и трансформирајте ги вашите градежни проекти со супериорната ефикасност на компактирањето.

БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

CATERPILLAR CS64B

Компактори

320

2021

Италија

115.000 €

CATERPILLAR CS56B

Компактори

4.114

2019

САД

113.437 €

CATERPILLAR CS78B

Компактори

4.777

2017

Шпанија

99.000 €

CATERPILLAR CB13

Компактори

1.710

2021

САД

93.148 €

CATERPILLAR CS66B

Компактори

4.400

2016

Шпанија

87.000 €

CATERPILLAR CB16

Компактори

1.985

2019

САД

78.853 €

CATERPILLAR CB15

Компактори

3.275

2019

САД

68.247 €

CATERPILLAR CS74B

Компактори

2.068

2021

Шпанија

54.000 €

CATERPILLAR CS563

Компактори

8.213

2007

Италија

47.000 €

CATERPILLAR CS-533E

Компактори

3.548

2016

Холандија

43.000 €

CATERPILLAR CB2.503GC

Компактори

61

2022

САД

41.501 €

CATERPILLAR CB24B

Компактори

1.199

2020

САД

32.279 €

BOMAG BW138

Компактори

2.835

2000

Италија

16.000 €

LEBRERO 316TT

Компактори

-

1997

Шпанија

12.500 €

Продаден

CATERPILLAR CB34

Компактори

2.566

2008

Италија

- €

Contact to know the price