Kompaktorët

Arrini ngjeshje optimale në projektet tuaja të ndërtimit me Kompaktorë (rulat) tanë me performancë të lartë. Pajisjet tona të ngjeshjes përfshijnë rula vibrues, Kompaktorë (rula) me pllaka dhe Kompaktorë (rula) dheu që janë projektuar për të kompaktuar në mënyrë efikase materiale të ndryshme. Nga toka dhe asfalti te zhavorri dhe betoni, Kompaktorë (rulat) tanë japin rezultate të besueshme ngjeshjeje. Me karakteristika teknike mjaft të mira për përdoruesit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, Kompaktorë (rulat) tanë rrisin produktivitetin tuaj duke siguruar rezultate cilësore. Eksploroni gamën tonë të Kompaktorëve (rulave) dhe zbatoni projektet tuaja të ndërtimit me efikasitet të lartë të ngjeshjes.

Arrini ngjeshje optimale në projektet tuaja të ndërtimit me Kompaktorë (rulat) tanë me performancë të lartë. Pajisjet tona të ngjeshjes përfshijnë rula vibrues, Kompaktorë (rula) me pllaka dhe Kompaktorë (rula) dheu që janë projektuar për të kompaktuar në mënyrë efikase materiale të ndryshme. Nga toka dhe asfalti te zhavorri dhe betoni, Kompaktorë (rulat) tanë japin rezultate të besueshme ngjeshjeje. Me karakteristika teknike mjaft të mira për përdoruesit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, Kompaktorë (rulat) tanë rrisin produktivitetin tuaj duke siguruar rezultate cilësore. Eksploroni gamën tonë të Kompaktorëve (rulave) dhe zbatoni projektet tuaja të ndërtimit me efikasitet të lartë të ngjeshjes.

15 Results

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

CATERPILLAR CS64B

Kompaktorët

320

2021

Itali

115.000 €

CATERPILLAR CS56B

Kompaktorët

4.114

2019

Shtetet e Bashkuara

113.208 €

CATERPILLAR CS78B

Kompaktorët

4.777

2017

Spanje

99.000 €

CATERPILLAR CB13

Kompaktorët

1.710

2021

Shtetet e Bashkuara

92.959 €

CATERPILLAR CS66B

Kompaktorët

4.400

2016

Spanje

87.000 €

CATERPILLAR CB16

Kompaktorët

1.985

2019

Shtetet e Bashkuara

78.693 €

CATERPILLAR CB15

Kompaktorët

3.275

2019

Shtetet e Bashkuara

68.109 €

CATERPILLAR CS74B

Kompaktorët

2.077

2021

Spanje

54.000 €

CATERPILLAR CS563

Kompaktorët

8.213

2007

Itali

47.000 €

CATERPILLAR CS-533E

Kompaktorët

3.548

2016

Hollandë

43.000 €

CATERPILLAR CB2.503GC

Kompaktorët

61

2022

Shtetet e Bashkuara

41.417 €

CATERPILLAR CB24B

Kompaktorët

1.199

2020

Shtetet e Bashkuara

32.214 €

BOMAG BW138

Kompaktorët

2.835

2000

Itali

16.000 €

LEBRERO 316TT

Kompaktorët

-

1997

Spanje

12.500 €

I shitur

CATERPILLAR CB34

Kompaktorët

2.566

2008

Itali

- €

Contact to know the price