Натоварувачи-гасеничари

Искористете ја моќта на нашите робусни натоварувачи-гасеничари за разновидно ископување и ракување со материјал. Овие машини се дизајнирани да се справуваат со тешки задачи прецизно и ефикасно. Со различни приклучоци и напредна технологија, нашите натоварувачи-гасеничари се одлични за работи што опфаќаат копање, подигање и нивелирање. Нивната издржливост и висока продуктивност ги прават неопходни за градежништвото и рударството. Истражете ја нашата понуда на натоварувачи-гасеничари и искусете ја силата и прецизноста што овие машини ги носат во вашите проекти.

Искористете ја моќта на нашите робусни натоварувачи-гасеничари за разновидно ископување и ракување со материјал. Овие машини се дизајнирани да се справуваат со тешки задачи прецизно и ефикасно. Со различни приклучоци и напредна технологија, нашите натоварувачи-гасеничари се одлични за работи што опфаќаат копање, подигање и нивелирање. Нивната издржливост и висока продуктивност ги прават неопходни за градежништвото и рударството. Истражете ја нашата понуда на натоварувачи-гасеничари и искусете ја силата и прецизноста што овие машини ги носат во вашите проекти.

БРЕНД
Модел
Земја
Година
Часови

CATERPILLAR 963-12

Натоварувачи-гасеничари

345

2022

САД

378.124 €

CATERPILLAR 963K

Натоварувачи-гасеничари

6.216

2020

САД

193.673 €

CATERPILLAR 963K

Натоварувачи-гасеничари

6.144

2020

САД

189.062 €

CATERPILLAR 963D

Натоварувачи-гасеничари

12.223

2009

Италија

- €

Contact to know the price