Ngarkuese me zinxhirë

Shfrytëzoni fuqinë e Fadromave tona të fuqishme me zhinxhirë për gërmime të gjithanshme dhe trajtim të materialeve. Këto makina janë krijuar për të trajtuar punë të vështira me saktësi dhe efikasitet. Me një shumëllojshmëri të veglave të punës dhe teknologjisë së përparuar, Fadromat tona me zhinxhirë shkëlqejnë në operacionet e gërmimit, ngritjes dhe nivelimit. Qëndrueshmëria dhe produktiviteti i lartë i bëjnë ato thelbësore për ndërtim dhe miniera. Eksploroni përzgjedhjen tonë të Fadromave me zhinxhirë dhe përjetoni forcën dhe saktësinë që këto makina sjellin në projektet tuaja.

Shfrytëzoni fuqinë e Fadromave tona të fuqishme me zhinxhirë për gërmime të gjithanshme dhe trajtim të materialeve. Këto makina janë krijuar për të trajtuar punë të vështira me saktësi dhe efikasitet. Me një shumëllojshmëri të veglave të punës dhe teknologjisë së përparuar, Fadromat tona me zhinxhirë shkëlqejnë në operacionet e gërmimit, ngritjes dhe nivelimit. Qëndrueshmëria dhe produktiviteti i lartë i bëjnë ato thelbësore për ndërtim dhe miniera. Eksploroni përzgjedhjen tonë të Fadromave me zhinxhirë dhe përjetoni forcën dhe saktësinë që këto makina sjellin në projektet tuaja.

Brand
Model
Country
Viti
Orët

CATERPILLAR 963-12

Ngarkuese me zinxhirë

345

2022

Shtetet e Bashkuara

377.358 €

CATERPILLAR 963K

Ngarkuese me zinxhirë

6.216

2020

Shtetet e Bashkuara

193.281 €

CATERPILLAR 963K

Ngarkuese me zinxhirë

6.144

2020

Shtetet e Bashkuara

188.679 €

CATERPILLAR 963D

Ngarkuese me zinxhirë

12.223

2009

Itali

- €

Contact to know the price