Телескопски манипулатори

Зголемете ги вашите способности за ракување со материјали со нашите универзални телескопски манипулатори. Овие машини се идеални за примени во градежништвото, земјоделството и индустријата, нудејќи комбинација од подигање и продолжен досег. Нашите телескопски манипулатори се дизајнирани за стабилност и безбедност, што ги прави погодни за широк опсег на задачи. Со различни приклучоци и капацитети за оптоварување, можете да го изберете вистинскиот телескопски манипулатор за вашите специфични барања. Истражете го нашиот асортиман на телескопски манипулатори и откријте како овие машини ја зголемуваат продуктивноста и ефикасноста во вашите проекти.

Зголемете ги вашите способности за ракување со материјали со нашите универзални телескопски манипулатори. Овие машини се идеални за примени во градежништвото, земјоделството и индустријата, нудејќи комбинација од подигање и продолжен досег. Нашите телескопски манипулатори се дизајнирани за стабилност и безбедност, што ги прави погодни за широк опсег на задачи. Со различни приклучоци и капацитети за оптоварување, можете да го изберете вистинскиот телескопски манипулатор за вашите специфични барања. Истражете го нашиот асортиман на телескопски манипулатори и откријте како овие машини ја зголемуваат продуктивноста и ефикасноста во вашите проекти.

БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

CATERPILLAR TH3510D HRC

Телескопски манипулатори

3.425

2018

Хрватска

74.000 €

CATERPILLAR TH414C

Телескопски манипулатори

3.068

2014

Шпанија

73.000 €

CATERPILLAR TH408D

Телескопски манипулатори

3.867

2020

Шпанија

67.000 €

CATERPILLAR TH407 C

Телескопски манипулатори

1.834

2015

Словенија

65.000 €

Продаден

CATERPILLAR TH406C

Телескопски манипулатори

998

2014

САД

50.659 €

Продаден

CATERPILLAR TH408D

Телескопски манипулатори

7.974

2018

Хрватска

38.000 €

CATERPILLAR TH408D

Телескопски манипулатори

8.659

2018

Хрватска

38.000 €