Manipulues teleskopik

Rrisni aftësitë tuaja për trajtimin e materialeve me Telehenderat tanë të gjithanshëm. Këto makina janë ideale për ndërtim, bujqësi dhe aplikime industriale, duke ofruar një kombinim të ngritjes dhe shtrirjes së zgjatur. Telehenderat tanë janë krijuar për stabilitet dhe siguri, duke i bërë ata të përshtatshëm për një gamë të gjerë detyrash. Me bashkëngjitje të ndryshme dhe kapacitete ngarkuese, ju mund të zgjidhni telehenderin e duhur për kërkesat tuaja specifike. Eksploroni gamën tonë të telehenderëve dhe zbuloni se si këto makina rrisin produktivitetin dhe efikasitetin në projektet tuaja.

Rrisni aftësitë tuaja për trajtimin e materialeve me Telehenderat tanë të gjithanshëm. Këto makina janë ideale për ndërtim, bujqësi dhe aplikime industriale, duke ofruar një kombinim të ngritjes dhe shtrirjes së zgjatur. Telehenderat tanë janë krijuar për stabilitet dhe siguri, duke i bërë ata të përshtatshëm për një gamë të gjerë detyrash. Me bashkëngjitje të ndryshme dhe kapacitete ngarkuese, ju mund të zgjidhni telehenderin e duhur për kërkesat tuaja specifike. Eksploroni gamën tonë të telehenderëve dhe zbuloni se si këto makina rrisin produktivitetin dhe efikasitetin në projektet tuaja.

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

CATERPILLAR TH3510D HRC

Manipulues teleskopik

3.425

2018

Kroacia

74.000 €

CATERPILLAR TH414C

Manipulues teleskopik

3.068

2014

Spanje

73.000 €

CATERPILLAR TH408D

Manipulues teleskopik

3.867

2020

Spanje

67.000 €

CATERPILLAR TH407 C

Manipulues teleskopik

1.834

2015

Slloveni

65.000 €

I shitur

CATERPILLAR TH406C

Manipulues teleskopik

998

2014

Shtetet e Bashkuara

50.659 €

I shitur

CATERPILLAR TH408D

Manipulues teleskopik

7.974

2018

Kroacia

38.000 €

CATERPILLAR TH408D

Manipulues teleskopik

8.659

2018

Kroacia

38.000 €