Ровокопачи на тркала

Нашите ровокопачи на тркала се вашето решение за сестрана и ефикасна работа на ископ. Дизајнирани да се справуваат со различни задачи, вклучително копање, ископ на ровови и ракување со материјали, нашите ровокопачи на тркала нудат исклучителни перформанси и се погодни за маневрирање. Овие машини се погодни за урбани и градежни терени, нудејќи стабилна платформа за прецизна работа. Со напредни функции и контроли погодни за ракувачот, нашите ровокопачи на тркала овозможуваат вашите проекти да бидат завршени со прецизност и ефикасност. Истражете го нашиот асортиман и подигнете ги вашите способности за ископување со нашите врвни ровокопачи на тркала.

Нашите ровокопачи на тркала се вашето решение за сестрана и ефикасна работа на ископ. Дизајнирани да се справуваат со различни задачи, вклучително копање, ископ на ровови и ракување со материјали, нашите ровокопачи на тркала нудат исклучителни перформанси и се погодни за маневрирање. Овие машини се погодни за урбани и градежни терени, нудејќи стабилна платформа за прецизна работа. Со напредни функции и контроли погодни за ракувачот, нашите ровокопачи на тркала овозможуваат вашите проекти да бидат завршени со прецизност и ефикасност. Истражете го нашиот асортиман и подигнете ги вашите способности за ископување со нашите врвни ровокопачи на тркала.

БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Ново

CATERPILLAR M314

Ровокопачи на тркала

934

2023

Шпанија

- €

Contact to know the price

LIEBHERR LH35

Ровокопачи на тркала

5.098

2019

Италија

278.000 €

CATERPILLAR M318F

Ровокопачи на тркала

1.686

2019

САД

215.489 €

CATERPILLAR MH3022

Ровокопачи на тркала

3.977

2020

Шпанија

207.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ровокопачи на тркала

8.448

2019

Италија

202.500 €

CATERPILLAR MH3026

Ровокопачи на тркала

10.111

2019

Италија

191.900 €

CATERPILLAR M314

Ровокопачи на тркала

2.214

2021

Италија

185.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ровокопачи на тркала

7.635

2019

Шпанија

181.500 €

CATERPILLAR MH3026

Ровокопачи на тркала

9.283

2017

Шпанија

177.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ровокопачи на тркала

7.202

2019

Португалија

175.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ровокопачи на тркала

8.915

2018

Шпанија

164.500 €

CATERPILLAR M318F

Ровокопачи на тркала

2.372

2019

Шпанија

158.900 €

CATERPILLAR M318

Ровокопачи на тркала

4.040

2020

Шпанија

156.000 €

CATERPILLAR MH3022

Ровокопачи на тркала

10.438

2017

Италија

142.900 €

CATERPILLAR M318F

Ровокопачи на тркала

3.290

2020

Португалија

140.000 €