Ekskavatorë me rrota

Ekskavatorët tanë me goma janë zgjidhja juaj për punë të gjithanshme dhe efikase të gërmimit. Të projektuar për të trajtuar detyra të ndryshme, duke përfshirë gërmimin, hapjen e kanaleve dhe trajtimin e materialit, ekskavatorët tanë me goma ofrojnë performancë dhe manovrim të jashtëzakonshëm. Këto makina janë të përshtatshme për kantiere urbane dhe ndërtimi, duke ofruar një platformë të qëndrueshme për punë të sakta. Me veçori të avancuara dhe kontrolle të thjeshta për operatorin, ekskavatorët tanë me goma sigurojnë që projektet tuaja të përfundojnë me saktësi dhe efikasitet. Eksploroni gamën tonë dhe rrisni aftësitë tuaja të gërmimit me ekskavatorët tanë me goma të nivelit të lartë.

Ekskavatorët tanë me goma janë zgjidhja juaj për punë të gjithanshme dhe efikase të gërmimit. Të projektuar për të trajtuar detyra të ndryshme, duke përfshirë gërmimin, hapjen e kanaleve dhe trajtimin e materialit, ekskavatorët tanë me goma ofrojnë performancë dhe manovrim të jashtëzakonshëm. Këto makina janë të përshtatshme për kantiere urbane dhe ndërtimi, duke ofruar një platformë të qëndrueshme për punë të sakta. Me veçori të avancuara dhe kontrolle të thjeshta për operatorin, ekskavatorët tanë me goma sigurojnë që projektet tuaja të përfundojnë me saktësi dhe efikasitet. Eksploroni gamën tonë dhe rrisni aftësitë tuaja të gërmimit me ekskavatorët tanë me goma të nivelit të lartë.

44 Results

Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

LIEBHERR LH35

Ekskavatorë me rrota

5.098

2019

Itali

278.000 €

CATERPILLAR M318F

Ekskavatorë me rrota

1.686

2019

Shtetet e Bashkuara

215.807 €

CATERPILLAR MH3022

Ekskavatorë me rrota

3.977

2020

Spanje

207.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ekskavatorë me rrota

8.448

2019

Itali

202.500 €

CATERPILLAR MH3026

Ekskavatorë me rrota

10.111

2019

Itali

191.900 €

CATERPILLAR M314

Ekskavatorë me rrota

2.214

2021

Itali

185.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ekskavatorë me rrota

7.635

2019

Spanje

181.500 €

CATERPILLAR MH3026

Ekskavatorë me rrota

9.283

2017

Spanje

177.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ekskavatorë me rrota

7.202

2019

Portugali

175.000 €

CATERPILLAR MH3024

Ekskavatorë me rrota

8.915

2018

Spanje

164.500 €

CATERPILLAR M318F

Ekskavatorë me rrota

2.372

2019

Spanje

158.900 €

CATERPILLAR M318

Ekskavatorë me rrota

4.040

2020

Spanje

156.000 €

CATERPILLAR MH3022

Ekskavatorë me rrota

10.438

2017

Itali

142.900 €

CATERPILLAR M318F

Ekskavatorë me rrota

3.290

2020

Portugali

140.000 €

CATERPILLAR M315F

Ekskavatorë me rrota

5.665

2019

Itali

137.600 €