Мотори

Моторот е срцето на вашата машина, а ние нудиме широк асортиман на мотори со високи перформанси за ефикасен погон на вашата опрема. Независно дали ви требаат индустриски мотори, бродски мотори или генератори, ние ги имаме потребните решенија за вас. Нашите мотори се познати по нивната ефикасност, издржливост и доследна испорака на моќност. Проектирани се да работат сигурно во тешки индустриски услови и се во согласност со строгите стандарди за емисија на штетни гасови. Без оглед на примената, ви овозможуваат да работите ефикасно и продуктивно. Истражете го нашиот асортиман на мотори и изберете го изворот на енергија што најмногу им одговара на вашите проекти.

Моторот е срцето на вашата машина, а ние нудиме широк асортиман на мотори со високи перформанси за ефикасен погон на вашата опрема. Независно дали ви требаат индустриски мотори, бродски мотори или генератори, ние ги имаме потребните решенија за вас. Нашите мотори се познати по нивната ефикасност, издржливост и доследна испорака на моќност. Проектирани се да работат сигурно во тешки индустриски услови и се во согласност со строгите стандарди за емисија на штетни гасови. Без оглед на примената, ви овозможуваат да работите ефикасно и продуктивно. Истражете го нашиот асортиман на мотори и изберете го изворот на енергија што најмногу им одговара на вашите проекти.

Upcycled Caterpillar Engines

80 Резултати

Категории
Поткатегорија
БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
Година
Часови

Понуда

CATERPILLAR 3412T

Бродски мотори

-

1990

Шпанија

76.000 €

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

-

2018

Шпанија

380.000 €

CATERPILLAR 3516B

Генераторски сетови

177

2007

Шпанија

351.000 €

CATERPILLAR 3512

Генераторски сетови

-

2011

Шпанија

278.000 €

CATERPILLAR 3512

Генераторски сетови

3.157

2006

Шпанија

215.000 €

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.378

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.971

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.217

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.407

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

13.534

2006

Шпанија

278.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.586

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.957

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR 3516

Генераторски сетови

12.155

2006

Шпанија

233.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

CATERPILLAR C32 PGAG

Генераторски сетови

14.079

2007

Шпанија

160.000 €

CATERPILLAR C32 PGAG

Генераторски сетови

151

2011

Шпанија

156.000 €