Motorët

Motorët janë fuqitë e makinerive tuaja dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë motorësh me performancë të lartë për të drejtuar pajisjet tuaja në mënyrë efektive. Pavarësisht nëse keni nevojë për motorë industrialë, motorë detarë ose gjeneratorë të energjisë, ne kemi zgjidhjet që ju nevojiten. Motorët tanë janë të njohur për efikasitetin, qëndrueshmërinë dhe ofrimin e qëndrueshëm të energjisë. Ato janë të dizajnuara për të funksionuar në mënyrë të besueshme në mjedise industriale të kërkuara, ndërkohë që janë në përputhje me standardet e rrepta të emetimit të gazrave. Cilido qoftë aplikimi juaj, motorët tanë do të sigurojnë që operacionet tuaja të jenë efikase dhe produktive. Eksploroni gamën tonë të motorëve dhe zgjidhni burimin e energjisë që i përshtatet më mirë projekteve tuaja.

Motorët janë fuqitë e makinerive tuaja dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë motorësh me performancë të lartë për të drejtuar pajisjet tuaja në mënyrë efektive. Pavarësisht nëse keni nevojë për motorë industrialë, motorë detarë ose gjeneratorë të energjisë, ne kemi zgjidhjet që ju nevojiten. Motorët tanë janë të njohur për efikasitetin, qëndrueshmërinë dhe ofrimin e qëndrueshëm të energjisë. Ato janë të dizajnuara për të funksionuar në mënyrë të besueshme në mjedise industriale të kërkuara, ndërkohë që janë në përputhje me standardet e rrepta të emetimit të gazrave. Cilido qoftë aplikimi juaj, motorët tanë do të sigurojnë që operacionet tuaja të jenë efikase dhe produktive. Eksploroni gamën tonë të motorëve dhe zgjidhni burimin e energjisë që i përshtatet më mirë projekteve tuaja.

Upcycled Caterpillar Engines

80 Results

Category Facet
Nënkategori
Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
Viti
Orët

Oferta

CATERPILLAR 3412T

Motorët detarë

-

1990

Spanje

76.000 €

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

-

2018

Spanje

380.000 €

CATERPILLAR 3516B

Komplete gjeneratorësh

177

2007

Spanje

351.000 €

CATERPILLAR 3512

Komplete gjeneratorësh

-

2011

Spanje

278.000 €

CATERPILLAR 3512

Komplete gjeneratorësh

3.157

2006

Spanje

215.000 €

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

12.378

2006

Spanje

278.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

13.971

2006

Spanje

278.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

13.217

2006

Spanje

278.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

13.534

2006

Spanje

278.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

13.407

2006

Spanje

278.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

12.957

2006

Spanje

233.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

12.586

2006

Spanje

233.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR 3516

Komplete gjeneratorësh

12.155

2006

Spanje

233.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

CATERPILLAR C32 PGAG

Komplete gjeneratorësh

14.079

2007

Spanje

160.000 €

CATERPILLAR C32 PGAG

Komplete gjeneratorësh

151

2011

Spanje

156.000 €