Бродски мотори

Пловете со доверба користејќи ги нашите енергетски решенија со високи перформанси во поморската индустрија. Нашите бродски мотори се познати по нивната доверливост во поморски средини со многу предизвици, давајќи им ја потребната моќност на бродови од сите големини. Нашите решенија за поморска енергија се во согласност со регулативите за емисија на штетни гасови и се дизајнирани за исклучителни перформанси и ефикасна потрошувачка на гориво. Без разлика дали ви треба мотор за чамец за рекреативни цели или за комерцијално пловило, нашата разновидна понуда на опции ви овозможува да го најдете идеалниот бродски мотор за вашата примена. Пловете со доверба и моќ, користејќи ги нашите супериорни бродски мотори.

Пловете со доверба користејќи ги нашите енергетски решенија со високи перформанси во поморската индустрија. Нашите бродски мотори се познати по нивната доверливост во поморски средини со многу предизвици, давајќи им ја потребната моќност на бродови од сите големини. Нашите решенија за поморска енергија се во согласност со регулативите за емисија на штетни гасови и се дизајнирани за исклучителни перформанси и ефикасна потрошувачка на гориво. Без разлика дали ви треба мотор за чамец за рекреативни цели или за комерцијално пловило, нашата разновидна понуда на опции ви овозможува да го најдете идеалниот бродски мотор за вашата примена. Пловете со доверба и моќ, користејќи ги нашите супериорни бродски мотори.

Категории
БРЕНД
Модел
View More
Земја
Година
Часови

Понуда

CATERPILLAR 3412T

Бродски мотори

-

1990

Шпанија

76.000 €

CATERPILLAR C18 MGP3G

Бродски мотори

1

2014

Шпанија

108.500 €

CATERPILLAR 3508TA

Бродски мотори

-

1999

Шпанија

88.000 €

CATERPILLAR 3406TA

Бродски мотори

-

1987

Шпанија

45.000 €

CATERPILLAR 3406TA

Бродски мотори

-

2003

Шпанија

44.500 €

CATERPILLAR 3406TA

Бродски мотори

-

2003

Шпанија

44.500 €

CATERPILLAR 3406TA

Бродски мотори

-

1996

Шпанија

39.000 €

CATERPILLAR 3306T

Бродски мотори

1.000

1999

Шпанија

9.000 €