Motorët detarë

Gjeni pjesë këmbimi makinerish me cilësi të lartë për të mbajtur pajisjet tuaja në gjendje të shkëlqyer pune. Inventari ynë përfshin një gamë të gjerë pjesësh origjinale, duke siguruar që ju të mund t'i mirëmbani makineritë tuaja në mënyrë efikase. Nga filtrat dhe rripat tek komponentët elektronikë dhe pjesët e konsumit, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për mirëmbajtjen ose riparimet parandaluese. Pjesët tona të makinerive janë të qëndrueshme dhe të besueshme, duke ju siguruar që makineritë tuaja do të funksionojnë me efikasitet për një periudhë të gjatë. Eksploroni përzgjedhjen tonë të gjerë të pjesëve të makinerive dhe sigurohuni që makineritë tuaja të jenë gjithmonë gati për punë.

Gjeni pjesë këmbimi makinerish me cilësi të lartë për të mbajtur pajisjet tuaja në gjendje të shkëlqyer pune. Inventari ynë përfshin një gamë të gjerë pjesësh origjinale, duke siguruar që ju të mund t'i mirëmbani makineritë tuaja në mënyrë efikase. Nga filtrat dhe rripat tek komponentët elektronikë dhe pjesët e konsumit, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për mirëmbajtjen ose riparimet parandaluese. Pjesët tona të makinerive janë të qëndrueshme dhe të besueshme, duke ju siguruar që makineritë tuaja do të funksionojnë me efikasitet për një periudhë të gjatë. Eksploroni përzgjedhjen tonë të gjerë të pjesëve të makinerive dhe sigurohuni që makineritë tuaja të jenë gjithmonë gati për punë.

Category Facet
Brand
Model
View More
Country
Viti
Orët

Oferta

CATERPILLAR 3412T

Motorët detarë

-

1990

Spanje

76.000 €

CATERPILLAR C18 MGP3G

Motorët detarë

1

2014

Spanje

108.500 €

CATERPILLAR 3508TA

Motorët detarë

-

1999

Spanje

88.000 €

CATERPILLAR 3406TA

Motorët detarë

-

1987

Spanje

45.000 €

CATERPILLAR 3406TA

Motorët detarë

-

2003

Spanje

44.500 €

CATERPILLAR 3406TA

Motorët detarë

-

2003

Spanje

44.500 €

CATERPILLAR 3406TA

Motorët detarë

-

1996

Spanje

39.000 €

CATERPILLAR 3306T

Motorët detarë

1.000

1999

Spanje

9.000 €