Ровокопачи-натоварувачи

Подобрете ги вашите способности за земјени работи со нашите универзални ровокопачи-натоварувачи. Овие машини се идеални за копање, ископување ровови и за ракување со материјал. Нашите ровокопачи-натоварувачи се опремени со напредна технологија и ергономски контроли, што ги прави ефикасни и погодни за корисниците. Без разлика дали треба да вршите градежни или комунални ископи, нашите ровокопачи-натоварувачи обезбедуваат прецизни и сигурни перформанси. Истражете го нашиот асортиман на ровокопачи-натоварувачи и трансформирајте ги вашите проекти со супериорна ефикасност.

Подобрете ги вашите способности за земјени работи со нашите универзални ровокопачи-натоварувачи. Овие машини се идеални за копање, ископување ровови и за ракување со материјал. Нашите ровокопачи-натоварувачи се опремени со напредна технологија и ергономски контроли, што ги прави ефикасни и погодни за корисниците. Без разлика дали треба да вршите градежни или комунални ископи, нашите ровокопачи-натоварувачи обезбедуваат прецизни и сигурни перформанси. Истражете го нашиот асортиман на ровокопачи-натоварувачи и трансформирајте ги вашите проекти со супериорна ефикасност.

Upcycled Backhoe Loaders

8 Резултати

БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

CATERPILLAR 430 07A

Ровокопачи-натоварувачи

321

2023

Канада

134.876 €

CATERPILLAR 420-07

Ровокопачи-натоварувачи

660

2021

САД

110.926 €

CATERPILLAR 430 RQ+

Ровокопачи-натоварувачи

1.011

2020

САД

81.346 €

CATERPILLAR 428

Ровокопачи-натоварувачи

1.865

2021

Холандија

74.500 €

CATERPILLAR 428E CLASSIC

Ровокопачи-натоварувачи

1.404

2020

Португалија

67.500 €

Продаден

CATERPILLAR 432F

Ровокопачи-натоварувачи

5.700

2018

Шпанија

59.000 €

JCB 4CX

Ровокопачи-натоварувачи

-

2000

Шпанија

14.500 €

CATERPILLAR 432E

Ровокопачи-натоварувачи

12.200

2008

Босна и Херцеговина

- €

Contact to know the price