Ровокопачи-гасеничари

Искористете ја моќта на нашите робусни ровокопачи-гасеничари за тешко ископување. Овие машини се создадени за лесно да се справат со тежок терен и сложени задачи. Со разновидни приклучоци и напредна технологија, нашите ровокопачи-гасеничари се истакнуваат при ископување, рамнење и ракување со материјал. Нивната издржливост и висока продуктивност ги прават неопходни за градежни и рударски работи. Истражете ја нашата понуда на ровокопачи-гасеничари и искусете ја силата и прецизноста што овие машини ги носат во вашите проекти.

 

Искористете ја моќта на нашите робусни ровокопачи-гасеничари за тешко ископување. Овие машини се создадени за лесно да се справат со тежок терен и сложени задачи. Со разновидни приклучоци и напредна технологија, нашите ровокопачи-гасеничари се истакнуваат при ископување, рамнење и ракување со материјал. Нивната издржливост и висока продуктивност ги прават неопходни за градежни и рударски работи. Истражете ја нашата понуда на ровокопачи-гасеничари и искусете ја силата и прецизноста што овие машини ги носат во вашите проекти.

 

Upcycled Crawler Excavators

194 Резултати

Категории
БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Понуда

CATERPILLAR 349

Ровокопачи-гасеничари

4.520

2020

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 349E

Ровокопачи-гасеничари

3.516

2020

Холандија

289.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 345GC

Ровокопачи-гасеничари

3.575

2019

Холандија

267.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

5.282

2021

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 336GC

Ровокопачи-гасеничари

4.353

2020

Холандија

174.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 330GC

Ровокопачи-гасеничари

3.666

2020

Шпанија

172.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 323DLN

Ровокопачи-гасеничари

4

2022

Шпанија

139.000 €

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.154

2020

Холандија

106.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 320G

Ровокопачи-гасеничари

4.610

2020

Холандија

94.500 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Понуда

CATERPILLAR 320DLIM

Ровокопачи-гасеничари

7.118

2013

Холандија

77.000 €

Регистрирајте се за да го видите попустот

Продаден

Ново

CATERPILLAR 336 07A

Ровокопачи-гасеничари

5.596

2020

Словенија

210.000 €

Ново

CATERPILLAR 320-07B

Ровокопачи-гасеничари

3.271

2019

Канада

138.373 €

Ново

CATERPILLAR 308E2 CR

Ровокопачи-гасеничари

7.621

2016

Хрватска

39.000 €

Ново

CATERPILLAR 308E2 CR

Ровокопачи-гасеничари

11.281

2016

Хрватска

33.000 €