Дампери и крути камиони

Постигнете оптимално набивање во вашите градежни проекти со нашите компактори со високи перформанси. Нашата опрема за тампонирање вклучува вибрациски валјаци, плочи за набивање и компактори за земја кои се дизајнирани за ефикасно набивање на различни материјали. Од земја и асфалт до чакал и бетон, нашите компактори даваат сигурни резултати. Со карактеристики погодни за корисникот и исклучителна издржливост, нашите компактори ја подобруваат вашата продуктивност истовремено обезбедувајќи квалитетни резултати. Истражете ја нашата палета на компактори и трансформирајте ги вашите градежни проекти со супериорната ефикасност на компактирањето.

 

Постигнете оптимално набивање во вашите градежни проекти со нашите компактори со високи перформанси. Нашата опрема за тампонирање вклучува вибрациски валјаци, плочи за набивање и компактори за земја кои се дизајнирани за ефикасно набивање на различни материјали. Од земја и асфалт до чакал и бетон, нашите компактори даваат сигурни резултати. Со карактеристики погодни за корисникот и исклучителна издржливост, нашите компактори ја подобруваат вашата продуктивност истовремено обезбедувајќи квалитетни резултати. Истражете ја нашата палета на компактори и трансформирајте ги вашите градежни проекти со супериорната ефикасност на компактирањето.

 

Dumpers and rigid trucks

5 Резултати

БРЕНД
Модел
Категории
Земја
Година
Часови

CATERPILLAR 773E

Дампери и крути камиони

1.929

2005

Шпанија

184.500 €

KOMATSU BLANCO

Дампери и крути камиони

-

1998

Шпанија

77.000 €

CATERPILLAR 773B

Дампери и крути камиони

-

1994

Шпанија

54.000 €

CATERPILLAR 773B

Дампери и крути камиони

-

1984

Шпанија

33.500 €

CATERPILLAR 773B

Дампери и крути камиони

-

1982

Шпанија

27.000 €