Натоварувачи на тркала

Рационализирајте го ракувањето со материјал со нашите ефикасни натоварувачи на тркала. Нашите натоварувачи на тркала се дизајнирани да се справат со широк спектар на задачи, од товарење и транспорт до складирање и ракување со материјал. Нудиме различни модели на натоварувачи на тркала, секој оптимизиран за специфични примени. Со ергономски карактеристики и напредна технологија, нашите натоварувачи на тркала ги приоретизираат безбедноста и ефикасноста, овозможувајќи ви да ги завршувате задачите со леснотија. Без разлика дали ви треба компактен натоварувач или тешка машина, нашите натоварувачи на тркала се сигурно решение за вас.

Рационализирајте го ракувањето со материјал со нашите ефикасни натоварувачи на тркала. Нашите натоварувачи на тркала се дизајнирани да се справат со широк спектар на задачи, од товарење и транспорт до складирање и ракување со материјал. Нудиме различни модели на натоварувачи на тркала, секој оптимизиран за специфични примени. Со ергономски карактеристики и напредна технологија, нашите натоварувачи на тркала ги приоретизираат безбедноста и ефикасноста, овозможувајќи ви да ги завршувате задачите со леснотија. Без разлика дали ви треба компактен натоварувач или тешка машина, нашите натоварувачи на тркала се сигурно решение за вас.

Upcycled Wheel Loaders

154 Резултати

БРЕНД
View More
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Ново

CATERPILLAR 926M

Натоварувачи на тркала

2.675

2019

САД

166.389 €

CATERPILLAR 988KXE

Натоварувачи на тркала

14.821

2020

Канада

786.047 €

CATERPILLAR 988K

Натоварувачи на тркала

18.612

2017

Канада

705.081 €

CATERPILLAR 988K

Натоварувачи на тркала

16.753

2017

Канада

705.081 €

CATERPILLAR 988K

Натоварувачи на тркала

14.089

2019

САД

378.998 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

3.189

2021

Португалија

340.000 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

8.326

2019

Италија

287.900 €

CATERPILLAR 966F

Натоварувачи на тркала

1.262

2022

Португалија

280.000 €

CATERPILLAR 988K

Натоварувачи на тркала

20.070

2015

САД

278.526 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

8.248

2017

Шпанија

270.000 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

5.344

2020

Шпанија

261.500 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

8.200

2016

Шпанија

256.000 €

CATERPILLAR 988K

Натоварувачи на тркала

20.210

2018

САД

249.584 €

CATERPILLAR 950M

Натоварувачи на тркала

3.677

2019

Италија

247.000 €

CATERPILLAR 980M

Натоварувачи на тркала

8.273

2018

Шпанија

233.500 €