Моторни грејдери

Постигнете прецизно нивелирање и рамнење со нашите сигурни моторни грејдери. Овие машини се неопходни за изградба на патишта, одржување и подготовка на локацијата. Нашите моторни грејдери се опремени со напредна технологија и ергономски контроли, обезбедувајќи прецизност и удобност на ракувачот. Без разлика дали работите на автопати или на улици во населени места, нашите моторни грејдери обезбедуваат мазни и конзистентни резултати при нивелирање. Истражете го нашиот асортиман на моторни грејдери и искусете ја ефикасноста и квалитетот што овие машини ги носат во вашите проекти.

Постигнете прецизно нивелирање и рамнење со нашите сигурни моторни грејдери. Овие машини се неопходни за изградба на патишта, одржување и подготовка на локацијата. Нашите моторни грејдери се опремени со напредна технологија и ергономски контроли, обезбедувајќи прецизност и удобност на ракувачот. Без разлика дали работите на автопати или на улици во населени места, нашите моторни грејдери обезбедуваат мазни и конзистентни резултати при нивелирање. Истражете го нашиот асортиман на моторни грејдери и искусете ја ефикасноста и квалитетот што овие машини ги носат во вашите проекти.

БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
Година
Часови

CATERPILLAR 140M3

Моторни грејдери

6.599

2020

САД

276.116 €

Продаден

CATERPILLAR 12M3

Моторни грејдери

4.231

2017

САД

180.105 €

Продаден

CATERPILLAR 120

Моторни грејдери

1.051

2021

Италија

- €

Contact to know the price

FRISCH F145

Моторни грејдери

1.667

1971

Италија

- €

Contact to know the price