Асфалтирање

Постигнете мазни и издржливи површини со нашата специјализирана опрема за асфалтирање. Од изградба на патишта до одржување, нашите машини за асфалтирање нудат прецизност и ефикасност. Обезбедуваме палета на асфалтополагачи и компактори дизајнирани да ги задоволат различните барања за асфалтирање. Нашата опрема е позната по својата доверливост и перформанси и се грижи вашите проекти за асфалтирање да бидат завршени со исклучителни резултати. Истражете ја нашата опрема за асфалтирање и искусете го квалитетот и ефикасноста што нашите машини ги носат во вашите проекти.

Постигнете мазни и издржливи површини со нашата специјализирана опрема за асфалтирање. Од изградба на патишта до одржување, нашите машини за асфалтирање нудат прецизност и ефикасност. Обезбедуваме палета на асфалтополагачи и компактори дизајнирани да ги задоволат различните барања за асфалтирање. Нашата опрема е позната по својата доверливост и перформанси и се грижи вашите проекти за асфалтирање да бидат завршени со исклучителни резултати. Истражете ја нашата опрема за асфалтирање и искусете го квалитетот и ефикасноста што нашите машини ги носат во вашите проекти.

Категории
БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
Година
Часови

Понуда

BITELLI S.P.A. SF200LE

Асфалтирање

7.354

2000

Италија

75.000 €

CATERPILLAR PM620

Асфалтирање

2.229

2020

Шпанија

362.000 €

CATERPILLAR PM313

Асфалтирање

2.484

2020

Шпанија

275.000 €

CATERPILLAR PM620

Асфалтирање

3.989

2018

Италија

265.000 €

Продаден

CATERPILLAR PM313

Асфалтирање

394

2021

Италија

250.000 €

CATERPILLAR AP600F

Асфалтирање

2.241

2018

Италија

180.500 €

CATERPILLAR AP600F

Асфалтирање

2.682

2015

Италија

150.000 €

BITELLI S.P.A. SF200

Асфалтирање

12.000

2003

Шпанија

88.000 €

BITELLI S.P.A. SF200RS

Асфалтирање

4.100

2004

Италија

67.000 €

BITELLI S.P.A. SF200LE

Асфалтирање

3.988

2001

Италија

60.000 €

CATERPILLAR AP255E

Асфалтирање

6.743

2012

Италија

47.000 €

MARINI MF665WD

Асфалтирање

8.074

2001

Италија

22.000 €

BITELLI S.P.A. BB632

Асфалтирање

6.571

1998

Италија

11.500 €

BITELLI S.P.A. BB630

Асфалтирање

2.023

1997

Италија

11.000 €

CATERPILLAR AP600F

Асфалтирање

5.407

2018

Италија

- €

Contact to know the price