Булдожери и булдожери-гасеничари

Освојте ги тешките терени и сложените задачи со нашите гасеничари и булдожери. Овие моќни машини се дизајнирани за примени кои бараат исклучителна влечна сила и сила на туркање. Нашите гасеничари се опремени со напредна технологија и цврсти компоненти, обезбедувајќи супериорни перформанси при земјени работи, нивелирање и задачи што опфаќаат туркање. Без разлика дали треба да го исчистите земјиштето, да изградите патишта или да извршите нивелирање во големи размери, нашите булдожери и гасеничари ја обезбедуваат потребната ефикасност и моќност за вашите проекти.

Освојте ги тешките терени и сложените задачи со нашите гасеничари и булдожери. Овие моќни машини се дизајнирани за примени кои бараат исклучителна влечна сила и сила на туркање. Нашите гасеничари се опремени со напредна технологија и цврсти компоненти, обезбедувајќи супериорни перформанси при земјени работи, нивелирање и задачи што опфаќаат туркање. Без разлика дали треба да го исчистите земјиштето, да изградите патишта или да извршите нивелирање во големи размери, нашите булдожери и гасеничари ја обезбедуваат потребната ефикасност и моќност за вашите проекти.

БРЕНД
Модел
View More
Категории
Земја
View More
Година
Часови

Ново

CATERPILLAR D6-20XEVP

Булдожери и булдожери-гасеничари

6.693

2020

САД

254.206 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

3.756

2019

Канада

283.382 €

CATERPILLAR D6T LGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

4.036

2019

Канада

283.382 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

4.158

2019

Канада

252.952 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

4.274

2019

Канада

252.952 €

CATERPILLAR D6NLGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

3.149

2019

САД

240.340 €

CATERPILLAR D8T

Булдожери и булдожери-гасеничари

14.086

2013

Португалија

240.000 €

CATERPILLAR D7E

Булдожери и булдожери-гасеничари

6.271

2021

САД

231.096 €

CATERPILLAR D6T

Булдожери и булдожери-гасеничари

4.021

2018

United Kingdom

218.970 €

CATERPILLAR D3K2L

Булдожери и булдожери-гасеничари

620

2020

САД

175.633 €

CATERPILLAR D3K2XL

Булдожери и булдожери-гасеничари

1.993

2019

САД

129.414 €

CATERPILLAR D6T

Булдожери и булдожери-гасеничари

19.710

2008

Италија

109.000 €

KOMATSU D85

Булдожери и булдожери-гасеничари

18.899

2003

Шпанија

98.000 €

CATERPILLAR D112

Булдожери и булдожери-гасеничари

3.519

2021

САД

93.363 €

CATERPILLAR D5K2LGP

Булдожери и булдожери-гасеничари

7.297

2020

САД

84.119 €