5 ekspozita për ndërtimin për të mos u humbur në vitin 2024

5 ekspozita për ndërtimin për të mos u humbur në vitin 2024

  • maquinaria
5 MIN

12 February, 2024

CES 2024 (9-12 janar) Las Vegas, SHBA

https://www.ces.tech
Emri fillestar është Shfaqja e Elektronikës për Konsumator. Është një event tregtar i cili shpërfaq variantet më të fundit të shoqëruara nga inovacionet më të fundit të teknologjisë të aplikuara në tregjet e reja. Në vitet e fundit, kemi parë prodhues të makinerive të tonazhit të rëndë të impresionojnë publikun e gjerë me kontributin e tyre në teknologjinë e industrisë së ndërtimit dhe konstruksionit.

World of Concrete (22-25 janar) Las Vegas, SHBA

https://www.worldofconcrete.com
Eventi i përvitshëm i ekspozimit të pajisjeve, mjeteve dhe shërbimeve më të fundit për shtrimin e asfaltit. 
Slogani I tij është: eventi ndërkombëtar i parë, më i madh dhe i rëndësishëm që organizohet çdo vit në industrinë e ndërtimit për qëllime tregtare.
Në vitin 2023 ky event mirëpriti më shumë se 48,000 profesionistë të industrisë të cilët vizituan të gjitha stendat e prodhuesve dhe distributorëve me vendndodhje në Qendrën e Konventave në Las Vegas.

Intermat (24-27 prill) Paris, Francë

https://www.intermatconstruction.com
Një event tregtie i cili rikthehet në vitin 2024 pas anullimit për shkak të pandemisë në vitin 2021 dhe që do të mirëpresë më shumë se 1400 ekspozitorë nga 37 vende të ndryshme të botës. Edicioni i këtij viti është i fokusuar të qëndrueshmëria ndaj mjedisit dhe evolucionit të kësaj industrie drejt ndërtimit më të gjelbër përmes teknologjive dhe pajisjeve miqësore ndaj mjedisit.

Hillhead (24-27 qershor) Buxton, Mbretwri e Bashkuar

https://www.hillhead.com/
Ky event i njohur mbahet në një gur gëlqeror në rrethinat e Derbyshire. Më shumë se 600 ekspozitorë marrin pjesë duke shpalosur inovacionet më të reja për makineritë dhe aksesorët e shtyjes dhe ekzaminimit. Eventi tërheq më shumë se 20,000 vizitorë nga e gjithë bota të cilët vijnë për të zbuluar pajisjet më të fundit në industri përmes demonstrimeve live në një vendndodhje unike.

CIM Connect Convention & Expo (12-15 maj) Vankuver, Kanada

https://convention.cim.org
CIM Connect është emri i konventës dhe panairit të përvitshëm i organizuar nga Instituti Kanadez i Minierave, Metalurgjisë dhe Naftës, mbajtur në Vankuver në vitin 2024.
Është një event ku do pjesëmarrësit do të njihen me trendet, teknologjinë më të fundit dhe evoluimin e industrisë nxjerrëse të mineraleve. Tematika për 2024-ën është “Marka kanadeze: Avantazhi ynë konkurrues”, dhe synon të thellojë fuqinë e Kanadasë në industrinë e nxjerrjes së mineraleve, metaleve dhe burimeve energjitike. Eventi i vitit të shkuar tërhoqi më shumë se 6,800 vizitorë nga 60 shtete të botës dhe më shumë se 700 ekspozitorë e 320 prezantime.