Autoniveluese

Arrini nivelim të saktë me grejderat tanë të besueshëm. Këto makina janë thelbësore për ndërtimin e rrugëve, mirëmbajtjen dhe përgatitjen e kantierit. Grejderat tanë janë të pajisur me teknologji të avancuar dhe kontrolle ergonomike, duke siguruar saktësi dhe komoditet të operatorit. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në autostrada ose në rrugë rezidenciale, grejderat tanë ofrojnë rezultate optimale dhe të qëndrueshme. Eksploroni gamën tonë të grejderave dhe përjetoni efikasitetin dhe cilësinë që sjellin këto makina në projektet tuaja.

Arrini nivelim të saktë me grejderat tanë të besueshëm. Këto makina janë thelbësore për ndërtimin e rrugëve, mirëmbajtjen dhe përgatitjen e kantierit. Grejderat tanë janë të pajisur me teknologji të avancuar dhe kontrolle ergonomike, duke siguruar saktësi dhe komoditet të operatorit. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në autostrada ose në rrugë rezidenciale, grejderat tanë ofrojnë rezultate optimale dhe të qëndrueshme. Eksploroni gamën tonë të grejderave dhe përjetoni efikasitetin dhe cilësinë që sjellin këto makina në projektet tuaja.

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
Viti
Orët

CATERPILLAR 140M3

Autoniveluese

6.599

2020

Shtetet e Bashkuara

277.316 €

I shitur

CATERPILLAR 12M3

Autoniveluese

4.231

2017

Shtetet e Bashkuara

180.105 €

I shitur

CATERPILLAR 120

Autoniveluese

1.051

2021

Itali

- €

Contact to know the price

FRISCH F145

Autoniveluese

1.667

1971

Itali

- €

Contact to know the price