Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

Pushtoni terrene të vështira dhe kryeni punë të rënda me traktorët dhe buldozerët tanë. Këto makina të fuqishme janë të dizajnuara për aplikime që kërkojnë tërheqje dhe forcë të jashtëzakonshme shtytëse. Traktorët tanë janë të pajisur me teknologji të avancuar dhe komponentë të fortë, duke siguruar performancë superiore në punët e lëvizjes së dherave, nivelimit dhe shtytjes. Pavarësisht nëse keni nevojë të pastroni tokën, të ndërtoni rrugë ose të kryeni nivelime në shkallë të gjerë, buldozerët tanë me zinxhirë ofrojnë efikasitetin dhe fuqinë e kërkuar për projektet tuaja.

Pushtoni terrene të vështira dhe kryeni punë të rënda me traktorët dhe buldozerët tanë. Këto makina të fuqishme janë të dizajnuara për aplikime që kërkojnë tërheqje dhe forcë të jashtëzakonshme shtytëse. Traktorët tanë janë të pajisur me teknologji të avancuar dhe komponentë të fortë, duke siguruar performancë superiore në punët e lëvizjes së dherave, nivelimit dhe shtytjes. Pavarësisht nëse keni nevojë të pastroni tokën, të ndërtoni rrugë ose të kryeni nivelime në shkallë të gjerë, buldozerët tanë me zinxhirë ofrojnë efikasitetin dhe fuqinë e kërkuar për projektet tuaja.

25 Results

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

CATERPILLAR D6T LGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

4.036

2019

Kanada

283.669 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

3.756

2019

Kanada

283.669 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

4.274

2019

Kanada

253.208 €

CATERPILLAR D6T-19A LGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

4.158

2019

Kanada

253.208 €

CATERPILLAR D8T

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

14.086

2013

Portugali

240.000 €

CATERPILLAR D6NLGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

3.149

2019

Shtetet e Bashkuara

239.433 €

CATERPILLAR D7E

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

6.271

2021

Shtetet e Bashkuara

230.224 €

CATERPILLAR D6T

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

4.021

2018

United Kingdom

219.022 €

CATERPILLAR D3K2L

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

620

2020

Shtetet e Bashkuara

174.970 €

CATERPILLAR D3K2XL

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

1.993

2019

Shtetet e Bashkuara

128.925 €

CATERPILLAR D6T

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

19.710

2008

Itali

109.000 €

KOMATSU D85

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

18.899

2003

Spanje

98.000 €

CATERPILLAR D112

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

3.519

2021

Shtetet e Bashkuara

93.010 €

CATERPILLAR D5K2LGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

7.297

2020

Shtetet e Bashkuara

83.801 €

CATERPILLAR D6NLGP

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

10.163

2014

Shtetet e Bashkuara

83.801 €