Asfaltim

Arrini sipërfaqe të lëmuara dhe të qëndrueshme me pajisjet tona të specializuara të shtrimit. Nga ndërtimi i rrugëve te mirëmbajtja, makinat tona të shtrimit ofrojnë saktësi dhe efikasitet. Ne ofrojmë një sërë shtruesesh dhe kompaktoresh të projektuar për të përmbushur kërkesa të ndryshme shtrimi. Pajisjet tona janë të njohura për besueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar që projektet tuaja të asfaltimit të përfundojnë me përsosmëri. Eksploroni makineritë tona të shtrimit dhe përjetoni cilësinë dhe efikasitetin që makinat tona sjellin në projektet tuaja.

Arrini sipërfaqe të lëmuara dhe të qëndrueshme me pajisjet tona të specializuara të shtrimit. Nga ndërtimi i rrugëve te mirëmbajtja, makinat tona të shtrimit ofrojnë saktësi dhe efikasitet. Ne ofrojmë një sërë shtruesesh dhe kompaktoresh të projektuar për të përmbushur kërkesa të ndryshme shtrimi. Pajisjet tona janë të njohura për besueshmërinë dhe performancën e tyre, duke siguruar që projektet tuaja të asfaltimit të përfundojnë me përsosmëri. Eksploroni makineritë tona të shtrimit dhe përjetoni cilësinë dhe efikasitetin që makinat tona sjellin në projektet tuaja.

19 Results

Category Facet
Brand
Model
View More
Category Facet
Country
Viti
Orët

Oferta

7.354

2000

Itali

75.000 €

2.229

2020

Spanje

362.000 €

2.484

2020

Spanje

275.000 €

3.989

2018

Itali

265.000 €

I shitur

394

2021

Itali

250.000 €

2.241

2018

Itali

180.500 €

2.682

2015

Itali

150.000 €

12.000

2003

Spanje

88.000 €

4.100

2004

Itali

67.000 €

3.988

2001

Itali

60.000 €

6.743

2012

Itali

47.000 €

MARINI MF665WD

Asfaltim

8.074

2001

Itali

22.000 €

6.571

1998

Itali

11.500 €

2.023

1997

Itali

11.000 €

5.407

2018

Itali

- €

Contact to know the price