Ngarkues me rrota

Kryeni punët tuaja të trajtimit të materialeve me Fadromat tona efikase me goma. Fadromat tona me goma janë krijuar për të përballuar një gamë të gjerë detyrash, nga ngarkimi dhe transportimi deri te grumbullimi dhe trajtimi i materialeve. Ne ofrojmë modele të ndryshme Fadromash me goma, secila e optimizuar për aplikacione specifike. Me veçoritë ergonomike dhe teknologjinë e përparuar, Fadromat tona me goma i japin përparësi sigurisë dhe efikasitetit, duke siguruar që punët tuaja të kryhen me lehtësi. Pavarësisht nëse keni nevojë për një Fadromë kompakte ose një makineri të rëndë, Fadromat tona me goma janë zgjidhja juaj e besueshme.

Kryeni punët tuaja të trajtimit të materialeve me Fadromat tona efikase me goma. Fadromat tona me goma janë krijuar për të përballuar një gamë të gjerë detyrash, nga ngarkimi dhe transportimi deri te grumbullimi dhe trajtimi i materialeve. Ne ofrojmë modele të ndryshme Fadromash me goma, secila e optimizuar për aplikacione specifike. Me veçoritë ergonomike dhe teknologjinë e përparuar, Fadromat tona me goma i japin përparësi sigurisë dhe efikasitetit, duke siguruar që punët tuaja të kryhen me lehtësi. Pavarësisht nëse keni nevojë për një Fadromë kompakte ose një makineri të rëndë, Fadromat tona me goma janë zgjidhja juaj e besueshme.

Upcycled Wheel Loaders

156 Results

Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

E Re

CATERPILLAR 966F

Ngarkues me rrota

1.255

2022

Portugali

280.000 €

CATERPILLAR 988KXE

Ngarkues me rrota

14.821

2020

Kanada

786.365 €

CATERPILLAR 988K

Ngarkues me rrota

18.612

2017

Kanada

705.366 €

CATERPILLAR 988K

Ngarkues me rrota

16.753

2017

Kanada

705.366 €

CATERPILLAR 988K

Ngarkues me rrota

14.089

2019

Shtetet e Bashkuara

377.358 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

3.189

2021

Portugali

340.000 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

8.326

2019

Itali

287.900 €

CATERPILLAR 988K

Ngarkues me rrota

20.070

2015

Shtetet e Bashkuara

278.526 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

8.248

2017

Spanje

270.000 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

5.344

2020

Spanje

261.500 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

8.200

2016

Spanje

256.000 €

CATERPILLAR 988K

Ngarkues me rrota

20.210

2018

Shtetet e Bashkuara

248.504 €

CATERPILLAR 950M

Ngarkues me rrota

3.677

2019

Itali

247.000 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

8.273

2018

Spanje

233.500 €

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

9.400

2018

Spanje

228.000 €