Ngarkues i vogël

Puna në shumë terrene kërkon një zgjidhje të gjithanshme dhe Fadromat tona të vogla për punë në shumë terrene janë zgjidhja ideale. Këto makina kompakte dhe të shkathëta janë ideale për detyra në hapësira të kufizuara, terrene me disnivele dhe kushte të ndryshueshme. Me një gamë të gjerë pajisjesh të disponueshme, Fadromat e vogla ofrojnë shkathtësi të jashtëzakonshme për punë të ndryshme, duke përfshirë klasifikimin, gërmimin dhe trajtimin e materialit. Eksploroni Fadromat tona te vogla dhe rrisni produktivitetin tuaj në mjedise sfiduese të punës.

Puna në shumë terrene kërkon një zgjidhje të gjithanshme dhe Fadromat tona të vogla për punë në shumë terrene janë zgjidhja ideale. Këto makina kompakte dhe të shkathëta janë ideale për detyra në hapësira të kufizuara, terrene me disnivele dhe kushte të ndryshueshme. Me një gamë të gjerë pajisjesh të disponueshme, Fadromat e vogla ofrojnë shkathtësi të jashtëzakonshme për punë të ndryshme, duke përfshirë klasifikimin, gërmimin dhe trajtimin e materialit. Eksploroni Fadromat tona te vogla dhe rrisni produktivitetin tuaj në mjedise sfiduese të punës.

54 Results

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

E Re

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

1.425

2019

Shtetet e Bashkuara

68.247 €

E Re

CATERPILLAR 289D3

Ngarkues i vogël

908

2021

Shtetet e Bashkuara

61.791 €

E Re

CATERPILLAR 239D3

Ngarkues i vogël

710

2021

Shtetet e Bashkuara

41.501 €

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

405

2023

Shtetet e Bashkuara

147.561 €

I shitur

CATERPILLAR 299D3XE

Ngarkues i vogël

22

2023

Shtetet e Bashkuara

129.366 €

CATERPILLAR 299D3XE

Ngarkues i vogël

396

2023

Shtetet e Bashkuara

124.504 €

CATERPILLAR 299D3XE

Ngarkues i vogël

658

2021

Shtetet e Bashkuara

115.282 €

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

225

2023

Shtetet e Bashkuara

104.676 €

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

247

2023

Shtetet e Bashkuara

103.292 €

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

19

2022

Kanada

97.781 €

I shitur

CATERPILLAR 299D3

Ngarkues i vogël

217

2023

Shtetet e Bashkuara

89.310 €

CATERPILLAR 289D3

Ngarkues i vogël

97

2023

Shtetet e Bashkuara

82.081 €

CATERPILLAR 299D3XE

Ngarkues i vogël

1.296

2022

Shtetet e Bashkuara

77.469 €

CATERPILLAR 289D

Ngarkues i vogël

546

2022

Shtetet e Bashkuara

70.091 €

I shitur

CATERPILLAR 299D3XE

Ngarkues i vogël

1.784

2020

Shtetet e Bashkuara

70.001 €