Eskavatorë me Zinxhirë

Përdorni fuqinë e ekskavatorëve tanë të fuqishëm me zhinxhirë për punë të rënda gërmimi. Këto makina janë ndërtuar për të trajtuar lehtësisht terrene të vështira dhe detyra të vështira. Me bashkëngjitje të gjithanshme dhe teknologji të përparuar, ekskavatorët tanë me zhinxhirë shkëlqejnë në gërmimin, klasifikimin dhe trajtimin e materialeve. Qëndrueshmëria dhe produktiviteti i lartë i bëjnë ato thelbësore për punët e ndërtimit dhe minierave. Eksploroni përzgjedhjen tonë të ekskavatorëve me zhinxhirë dhe përjetoni forcën dhe saktësinë që këto makina sjellin në projektet tuaja.

Përdorni fuqinë e ekskavatorëve tanë të fuqishëm me zhinxhirë për punë të rënda gërmimi. Këto makina janë ndërtuar për të trajtuar lehtësisht terrene të vështira dhe detyra të vështira. Me bashkëngjitje të gjithanshme dhe teknologji të përparuar, ekskavatorët tanë me zhinxhirë shkëlqejnë në gërmimin, klasifikimin dhe trajtimin e materialeve. Qëndrueshmëria dhe produktiviteti i lartë i bëjnë ato thelbësore për punët e ndërtimit dhe minierave. Eksploroni përzgjedhjen tonë të ekskavatorëve me zhinxhirë dhe përjetoni forcën dhe saktësinë që këto makina sjellin në projektet tuaja.

Upcycled Crawler Excavators

193 Results

Category Facet
Brand
View More
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

Oferta

CATERPILLAR 349

Eskavatorë me Zinxhirë

4.520

2020

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 349E

Eskavatorë me Zinxhirë

3.516

2020

Hollandë

289.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 345GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.575

2019

Hollandë

267.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

5.282

2021

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 336GC

Eskavatorë me Zinxhirë

4.353

2020

Hollandë

174.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 330GC

Eskavatorë me Zinxhirë

3.666

2020

Spanje

172.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 323DLN

Eskavatorë me Zinxhirë

4

2022

Spanje

139.000 €

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.610

2020

Hollandë

94.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 320G

Eskavatorë me Zinxhirë

4.154

2020

Hollandë

106.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 320DLIM

Eskavatorë me Zinxhirë

7.118

2013

Hollandë

77.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

E Re

CATERPILLAR 330FL

Eskavatorë me Zinxhirë

4.247

2017

Shtetet e Bashkuara

157.145 €

E Re

CATERPILLAR 374F

Eskavatorë me Zinxhirë

5.008

2021

Spanje

- €

Contact to know the price

E Re

CATERPILLAR 308E2 CR

Eskavatorë me Zinxhirë

2.064

2019

Itali

- €

Contact to know the price

CATERPILLAR 390F

Eskavatorë me Zinxhirë

9.800

2018

Itali

556.000 €