#1 MAKINERIA

Një cikël me mundësi të pafundme

I Shquar

Zbuloni ardhjet e reja në stokun tonë

Hyni në katalogun e plotë

E Re

CATERPILLAR M314

Ekskavatorë me rrota

2.214

2021

Itali

185.000 €

E Re

CATERPILLAR 308-07CR

Eskavatorë me Zinxhirë

69

2023

Shtetet e Bashkuara

123.910 €

E Re

CATERPILLAR 390F

Eskavatorë me Zinxhirë

9.800

2018

Itali

556.000 €

E Re

CATERPILLAR M318F

Ekskavatorë me rrota

3.669

2020

Itali

106.000 €

E Re

CATERPILLAR 950M

Ngarkues me rrota

5.999

2016

Itali

156.000 €

E Re

DOOSAN INFRACORE AMERICA CORP. DX235

Eskavatorë me Zinxhirë

7.427

2017

Itali

63.000 €

E Re

CATERPILLAR 950G2

Ngarkues me rrota

14.792

2004

Itali

65.000 €

E Re

CATERPILLAR 318B

Eskavatorë me Zinxhirë

17.318

2002

Itali

20.500 €

E Re

CATERPILLAR D8T

Buldozere dhe Traktorë me zinxhirë

5.215

2019

Spanje

- €

Contact to know the price

E Re

CATERPILLAR 309 CR

Eskavatorë me Zinxhirë

2.753

2019

Itali

- €

Contact to know the price

Njësitë që mund t'ju interesojnë

Hyni në katalogun e plotë

Oferta

CATERPILLAR 950M

Ngarkues me rrota

6.851

2019

Portugali

140.000 €

Oferta

CATERPILLAR 950M

Ngarkues me rrota

5.200

2017

Portugali

145.000 €

Oferta

CATERPILLAR 966M

Ngarkues me rrota

7.930

2017

Portugali

170.000 €

Oferta

CATERPILLAR 918M

Ngarkues me rrota

3.022

2018

Spanje

102.500 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 962M

Ngarkues me rrota

2.916

2018

Portugali

150.000 €

Oferta

CATERPILLAR 315F LCR

Eskavatorë me Zinxhirë

8.874

2018

Slloveni

95.000 €

Oferta

CATERPILLAR 313GC

Eskavatorë me Zinxhirë

2.502

2021

Spanje

111.000 €

Regjistrohuni për të parë zbritjen

Oferta

CATERPILLAR 972M XE

Ngarkues me rrota

13.894

2019

Itali

124.900 €

Oferta

2.682

2015

Itali

150.000 €

Oferta

CATERPILLAR 3412T

Motorët detarë

-

1990

Spanje

76.000 €

Oferta

CATERPILLAR 980M

Ngarkues me rrota

8.200

2016

Spanje

256.000 €

Oferta

CATERPILLAR 966M

Ngarkues me rrota

6.350

2016

Spanje

198.000 €

Produktet tona

(588)

Të gjitha makineritë tuaja midis inventarit tonë me më shumë se 450 referenca

Makineritë

(72)

Njësitë e shqyrtuara nga specialistët tanë

Motorët

(9046)

Një inventar i plotë i pjesëve të këmbimit CAT® në një klik të vetëm

Pjesë këmbimi

(39)

Shpërndarja e makinerive të përdorura në të gjithë botën

Ngritjen

Shisni mjetet tuaja

Blejmë te gjitha llojet e makinerive industriale

Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë gjendjen e tij, do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur për t'ju dhënë një vlerësim të drejtë dhe profesional.

LOGO CYCLICA

Vula jonë e cilësisë për makineritë e rinovuara

  • Nga se përbëhet

  • Standardet e cilësisë

  • Këshilla të personalizuara

  • Angazhimi ynë

Vula Cyclica

Dëshmitë e klientëve

David Viña

Southwest Middle East L.L.C.

"Blerja nga CYCLICA më jep besimin e shërbimit të mirë dhe këshillave cilësore. Kohët e fundit po kërkoja të blija një gjenerator të përdorur dhe më ofruan opsione të ndryshme derisa gjetën mjetet që kërkoja. Shërbim i mjaft i mirë!"

João Feijão

José De Sousa Barra & Filhos Lda

“Bleva një kompaktor të përdorur Cat CB34D, i gjithë procesi i blerjes shkoi shumë mirë, shitësi më shpjegoi të gjitha avantazhet e këtij mjeti. Makina është dorëzuar në gjendje perfekte dhe punon pa asnjë problem.”

Áridos Casa S.L.

Një faqe dhe referencë shumë e dobishme për tregun e makinerive të përdorura.

Antonio Galego

António Galego & Filhos - Mármores, SA

“Në vitin 2021 bleva dy kamionë të artikuluar Cat 730C, njëri prej të cilëve është ende duke u përgatitur për t'u dërguar. Njësia e parë u dorëzua në kushte të shkëlqyera estetike dhe mekanike.”

KONTAKTONI

Mund t'ju ndihmojmë?

Nëse keni ndonjë pyetje për blerjen ose shitjen e një makinerie ose përgjigje, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të kënaqur t'ju ofrojmë.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Cyclica

  • 1. Çfarë është CYCLICA dhe çfarë lloj makinerie mund të gjenden në platformë?

  • 2. Si mund të blej makineri në Cyclica?

  • 3. Si mund t'i shes makineritë e mia në Cyclica?

  • 4. Si garanton Cyclica cilësinë e makinerive të përdorura?

  • 5. Cili është procesi i transportit dhe dorëzimit për makineritë e blera?

  • 6. Si mund të kontaktoj shërbimin e klientit Cyclica?

Lajmet e fundit