Ngarkues/Gërmues me Rrota

Përmirësoni aftësitë tuaja të lëvizjes së dherave me Ternat tona. Këto makina janë ideale për gërmimin, hapjen e kanaleve dhe detyrat e trajtimit të materialeve. Ternat tona janë të pajisura me teknologji të avancuar dhe kontrolle ergonomike, duke i bërë ato efikase dhe të thjeshta për përdoruesit. Pavarësisht nëse keni nevojë të gërmoni për punë ndërtimi ose shërbimi, Ternat ofrojnë performancë të saktë dhe të besueshme. Eksploroni gamën tonë të Ternave dhe transformoni projektet tuaja të lëvizjes së dherave me efikasitet të lartë.

Përmirësoni aftësitë tuaja të lëvizjes së dherave me Ternat tona. Këto makina janë ideale për gërmimin, hapjen e kanaleve dhe detyrat e trajtimit të materialeve. Ternat tona janë të pajisura me teknologji të avancuar dhe kontrolle ergonomike, duke i bërë ato efikase dhe të thjeshta për përdoruesit. Pavarësisht nëse keni nevojë të gërmoni për punë ndërtimi ose shërbimi, Ternat ofrojnë performancë të saktë dhe të besueshme. Eksploroni gamën tonë të Ternave dhe transformoni projektet tuaja të lëvizjes së dherave me efikasitet të lartë.

Upcycled Backhoe Loaders

8 Results

Brand
Model
View More
Category Facet
Country
View More
Viti
Orët

CATERPILLAR 430 07A

Ngarkues/Gërmues me Rrota

321

2023

Kanada

135.013 €

CATERPILLAR 420-07

Ngarkues/Gërmues me Rrota

660

2021

Shtetet e Bashkuara

110.507 €

CATERPILLAR 430 RQ+

Ngarkues/Gërmues me Rrota

1.011

2020

Shtetet e Bashkuara

81.039 €

CATERPILLAR 428

Ngarkues/Gërmues me Rrota

1.865

2021

Hollandë

74.500 €

CATERPILLAR 428E CLASSIC

Ngarkues/Gërmues me Rrota

1.404

2020

Portugali

67.500 €

I shitur

CATERPILLAR 432F

Ngarkues/Gërmues me Rrota

5.700

2018

Spanje

59.000 €

JCB 4CX

Ngarkues/Gërmues me Rrota

-

2000

Spanje

14.500 €

CATERPILLAR 432E

Ngarkues/Gërmues me Rrota

12.200

2008

Bosnjë dhe Hercegovinë

- €

Contact to know the price