Dumpers dhe kamionë të ngurtë

Kryeni transportin në distanca të gjata me kamionët tanë të besueshëm në rrugë. Përzgjedhja jonë e kamionëve të rrugës është ideale për transport të rëndë, duke siguruar fuqinë dhe qëndrueshmërinë e nevojshme për aplikimet në rrugë dhe në distanca të gjata. Këta kamionë janë projektuar për të përmbushur standardet e rrepta të sigurisë dhe emetimit të gazrave, ndërkohë që i ofrojnë shoferit komoditet maksimal. Me konfigurime dhe veçori të ndryshme, ju mund të zgjidhni një kamion që përputhet me kërkesat tuaja specifike të transportit. Eksploroni gamën tonë dhe përjetoni performancën dhe besueshmërinë që kamionët tanë sjellin në flotën tuaj.

Kryeni transportin në distanca të gjata me kamionët tanë të besueshëm në rrugë. Përzgjedhja jonë e kamionëve të rrugës është ideale për transport të rëndë, duke siguruar fuqinë dhe qëndrueshmërinë e nevojshme për aplikimet në rrugë dhe në distanca të gjata. Këta kamionë janë projektuar për të përmbushur standardet e rrepta të sigurisë dhe emetimit të gazrave, ndërkohë që i ofrojnë shoferit komoditet maksimal. Me konfigurime dhe veçori të ndryshme, ju mund të zgjidhni një kamion që përputhet me kërkesat tuaja specifike të transportit. Eksploroni gamën tonë dhe përjetoni performancën dhe besueshmërinë që kamionët tanë sjellin në flotën tuaj.

Dumpers and rigid trucks

5 Results

Brand
Model
Category Facet
Country
Viti
Orët

CATERPILLAR 773E

Dumpers dhe kamionë të ngurtë

1.929

2005

Spanje

184.500 €

KOMATSU BLANCO

Dumpers dhe kamionë të ngurtë

-

1998

Spanje

77.000 €

CATERPILLAR 773B

Dumpers dhe kamionë të ngurtë

-

1994

Spanje

54.000 €

CATERPILLAR 773B

Dumpers dhe kamionë të ngurtë

-

1984

Spanje

33.500 €

CATERPILLAR 773B

Dumpers dhe kamionë të ngurtë

-

1982

Spanje

27.000 €